BOka milkbath

Fotopaket Milkbath

Fotopaket Milkbath är en fotografering av ditt barn som badar i mjölk och  vatten med blommor eller annan utvald rekvisita. Fotograferingen tar ca 30-60 minuter. I priset ingår bad, blommor och annan rekvisita samt 3 digitala bilder som du själv väljer ut (redigering ingår)
OBS! I dagsläget kan jag endast fotografera barn på denna fotografering! Pris ute 700 kr / 900 kr i studio, 250:- extra för helg (950 kr / 1150 kr i studio)

Klicka på den dag och på så sätt markera i almanackan det datum som du vill boka. OBS! De dagar i almanackan som är markerade med en prick är bara delvis bokade. Det finns lediga tider på den dagen att boka.

Fyll sedan i alla uppgifter i  bokningsformuläret lite längre ner. När allt är ifyllt, inklusive den lilla tecken-kombinationen, klickar du på ’Skicka’. Du får inom kort en bekräftelse och återkoppling samt information betalningsuppgifter. Betalning sker när jag bekräftat att tid/dag finns ledigt 50% av beloppet via swish eller bank. Tiden bokas när man betalt in summan.

Information om våra bokningsvillkor hittar du här >>

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Reserverad
·
 
- Delvis bokad

Fotopaket Milkbath

Välj tider:

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

E-post (obligatoriskt):

Telefon:

Berätta mer om fotouppdraget Milkbath, plats, antal personer, önskemål

 

captcha

Scroll to Top